range-maxillary

Sucevenii, fără apă caldă timp de cinci zile

Sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare al municipiului reședință de județ nu vor beneficia timp de 5 zile de apă caldă, în perioada 3 – 7 septembrie.

În respectivul interval de timp, prestatorul serviciului de transport, distribuție şi furnizare a energiei termice, Thermonet Suceava, va efectua revizia anuală a sistemului.

De asemenea, pe durata opririi programate a sistemului de termoficare vor fi efectuate și lucrările de racordarea la sistemul centralizat a celor două noi blocuri ANL din zona Metro, care urmează să fie date în folosință în toamna acestui an, precum și branșarea la punctul termic al Pieței Agroalimentare Centrale, care va beneficia de încălzire în sezonul rece.

Nu în ultimul rând, pe durata reviziei sunt programate intervenții la sistem în punctele termice Cuza Vodă 3, 4, 5 și 6, unde se vor executa lucrări de reparații. Alte lucrări vizează branșamentul Stațiunii de Cercetare Agricolă, în zona Spitalului Vechi, intervenții de anvergură mai mică urmând să fie făcute şi la alte puncte termice.

Sucevenii, fără apă caldă timp de cinci zile

Cosmin ROMEGA

Imagini
Sucevenii, fără apă caldă timp de cinci zile
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere