range-maxillary

Super show Gașca Zurli, azi, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava a pregătit cel mai mare spectacol pentru copiii din oraș, pentru a sărbători în avans Ziua Universală a Copilului. Toţi prichindeii sunt invitați astăzi la un super spectacol interactiv alături de trupa fenomen a momentului, GAŞCA ZURLI, într-o atmosferă jucăuşă, plină de glume şi culoare.

Gașca Zurli revine la Suceava după 2 ani de zile, la invitaţia Shopping City cu un super show educativ și plin de muzică veselă, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să râdă şi să aplaude alături de îndrăgitele personaje: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

Spectacolul începe de la ora 18.00, este cu intrare liberă şi va avea loc în parcarea Shopping City Suceava, iar la eveniment sunt invitaţi toți copiii, părinții și bunicii dornici de distracție.

Super show Gașca Zurli, azi, la Shopping City Suceava

În plus, pentru a asigura o vizibilitate cât mai bună, spectacolul va fi organizat în parcarea centrului comercial şi va fi transmis live și pe un ecran LED de mari dimensiuni ce va fi amplasat pe scenă, așa încât cei prezenți să nu piardă niciun moment important.

În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate, de a cânta și a dansa împreună cu ei și de a-și achiziționa atât de îndrăgitele produse personalizate marca Zurli.

După o oră de spectacol antrenant binecunoscutele personaje vor oferi autografe şi vor face fotografii cu copii și părinții prezenți la eveniment.

Gașca Zurli este cel mai mare teatru privat românesc pentru copii, 100% românesc, care se bucură de un succes răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. Milioane de copii şi părinţi iubesc personajele din Gașca Zurli şi le iau ca model. Spectacolele Gașca Zurli îmbină perfect teatrul, muzica și educaţia alături de joacă, zâmbete şi fericire într-un show care îi vrăjeşte pe cei mici, îi amuză şi îi implică în distracţie.

Super show Gașca Zurli, azi, la Shopping City Suceava

„Vă aşteptăm cu drag şi veselie la Shopping City Suceava, astăzi, 18 mai, la ora 18:00 ! Intrare liberă!” au transmis organizatorii evenimentului mult așteptat.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Super show Gașca Zurli, azi, la Shopping City Suceava
Super show Gașca Zurli, azi, la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe