range-maxillary

Taxele și impozitele locale pe 2019 se pot plăti din 7 ianuarie, la Suceava

Contribuabilii suceveni dornici să plătească cât mai devreme taxele și impozitele locale și să beneficieze de reducerea de 10% care se acordă pentru plata integrală, pe tot anul, vor putea face asta de luni, 7 ianuarie 2019.

„Știu că sunt mulți oameni interesați să își plătească taxele și impozitele de la începutul anului, dar sunt necesare câteva zile lucrătoare pentru a actualiza programele informatice, încât casieriile Primăriei Suceava vor fi deschise de luni, 7 ianuarie”, a anunțat primarul Ion Lungu.

Bonificația de 10% se acordă celor care plătesc integral dările până la data de 31 martie, oferta fiind valabilă atât pentru persoane fizice cât și juridice.

Sucevenii vor plăti taxele și impozitele la același nivel ca în 2018, conform unei decizii de Consiliu Local luată la finele anului trecut.

Taxele și impozitele locale pe 2019 se pot plăti din 7 ianuarie, la Suceava

Ultima majorare de taxe și impozite locale în municipiul Suceava a fost decisă în 2017, cu aplicare din 2018, când impozitele locale au fost mai mari, în medie ponderată, cu19,16%, dar la anumite taxe și impozite, precum cele pe apartamente, creșterea a fost și de 25%.

Atunci, decizia de majorare a taxelor și impozitelor locale a fost luată deoarece reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% a diminuat cu aproape 7 milioane de euro sumele încasate în 2018, în acest fel fiind acoperită parțial „gaura” creată bugetului local.

Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale


Taxele şi impozitele locale se pot plăti direct la ghişeele municipalităţii, între orele 08.00 – 14.00, cu „bani gheață” sau cu cardul, online – conform unei proceduri descrise pe siteul primăriei și pe www.ghiseul.ro, sau prin virament bancar, în conturile municipalității, deschise la Trezorerie.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Taxele și impozitele locale pe 2019 se pot plăti din 7 ianuarie, la Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Instant Family

  Instant Family

  Gen: Comedie, Drama, Familie
 • The Snow Queen: Mirrorlands

  The Snow Queen: Mirrorlands

  Gen: Animatie, Aventura
  Program cinematografe
  In Curand
  • Papillon
   18.01.2019

   Papillon

   Gen: Drama, Aventura
  • Glass
   18.01.2019

   Glass

   Gen: Thriller, Groaza, Mister, Drama, SF
  • Astérix: Le secret de la potion magique
   18.01.2019

   Astérix: Le secret de la potion magique

   Gen: Animatie
  • The House That Jack Built
   18.01.2019

   The House That Jack Built

   Gen: Drama, Groaza, Crima, Thriller
  • Instant Family
   18.01.2019

   Instant Family

   Gen: Comedie, Drama, Familie
   Fii la curent cu ultimele evenimente si filme din Suceava !