range-maxillary

Transport TPL pe ruta Cetate – Centru, cu program prelungit în acest weekend

Sucevenii şi turiştii care vor să ajungă la Cetatea de Scaun Suceava şi la evenimentele care au loc acolo în acest weekend au la dispoziţie un microbuz TPL care circulă din oră în oră din Centru.
Chiar dacă de obicei noua linie de transport public este funcţională de vineri până duminică, de la 11.00 la 18.30 (ultima cursă care ajunge de sus), săptămâna aceasta, programul de funcţionare va fi prelungit până la finalizarea acţiunilor care se desfăşoară la Cetate.
Asta deoarece începând de vineri a fost deschis Târgul Meşterilor Populari din incinta Muzeului Satului Bucovinean, iar duminică, acolo va avea loc şi un târg de produse tradiţionale, „Gustă din Bucovina”, dar şi un concert susţinut de Zoli Toth Project, evenimente cuprinse în programul „Hai în Bucovina!” şi „Luna Diasporei”.
Manifestările de duminică se vor încheia la Cetatea de Scaun a Sucevei, acolo unde de la ora 19:00 va avea loc deschiderea oficială a expoziţiei permanente, eveniment care va debuta cu 12 salve de tun trase de pe ziduri, dar şi cu un fragment din punerea în scenă a piesei de teatru „Apus de soare” şi un concert extraordinar Nicu Alifantis.
Tariful de transport pe ruta Centru – Cetate este acelaşi ca pe toate celelalte trasee TPL, de 2 lei pe călătorie, dar se poate circula inclusiv cu abonamentele de transport în comun.
Cursele către Cetate vor fi asigurate cu unul din cele zece microbuze Karsan Jest cu care TPL a fost dotată de Primăria Suceava, din care cinci aduse anul trecut şi cinci primite recent.
Ruta TPL de transport la Cetate va fi menţinută până la finele lunii august.

Imagini
Microbuz Karsan Jest utilizat de TPL Suceava
Intrarea in Cetatea de Scaun Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere