range-maxillary

Trupa 9 lansează vineri prima piesă proprie, “Două amintiri”

Una dintre cele mai îndrăgite formații muzicale din Suceava, „Trupa 9” își lansează săptămâna viitoare prima piesă proprie din carieră, intitulată “Două amintiri”.

Momentul va fi marcat printr-un concert live care va avea loc în Oscar Wilde-Pub din Suceava, vineri, 9 martie 2018, de la ora 22.00.

Două amintiri” vorbește despre nostalgia unei relații pierdute, despre sentimentele care urmează unei despărțiri și efectul lor asupra protagoniștilor poveștii de dragoste. Muzica și versurile sunt compuse de Lucian Curelariu, solistul Trupei 9, iar orchestrația și aranjamentul muzical poartă semnătura formației. Înregistrarea și producția single-ului au fost realizate cu ajutorul lui Cristi Rangu în studioul Odyssey. Piesa va avea parte și de un videoclip care va fi regizat de Iustin Surpănelu, cunoscut pentru colaborările sale cu Festivalul de Film TIFF, Casa de Discuri Universal Music și pentru clipurile unor artiști precum Grimus și Alexandrina.

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012 la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live și entertainment existente, abordând un repertoriu de coveruri inedit, amplu și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.

Trupa 9 este compusa din Lucian Curelariu (voce,chitară acustică), Teodora Botez (voce), Marian Huțanu (clape), Bogdan Huțanu (chitară electrică), Laurențiu Dumescu (chitară bas), George Lupașcu (saxofon) și Mihai Tabarca (tobe).

Trupa 9 lansează vineri prima piesă proprie, “Două amintiri”

În prezent trupa este rezidentă în unul din cele mai titrate cluburi din Suceava, Oscar Wilde-Pub, unde susține spectacole de aproape patru ani. În acest timp a putut fi urmărită live în peste 200 de concerte de club și petreceri private din toată țara, ajungând în fața publicului din orașe precum București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Târgu Mureș, Bacău, Piatra-Neamț, Botoșani, etc.

Portofoliul trupei cuprinde și numeroase apariții în mass-media.

Încercând să satisfacă cele mai diverse gusturi muzicale ale publicului, trupa a reușit să dezvolte un repertoriu 100% live, care cuprinde piese din cele mai variate stiluri : pop, rock, dance, house, reggae, latino, funk, hip-hop,blues, soul, balcanic rock și folclor într-un repertoriu ce depășește 250 de piese.

Trupa 9 lansează vineri prima piesă proprie, “Două amintiri”

2018 este anul care reprezinta o trecere de la titulatura de cover band la cea de trupă cu piese proprii, grupul având în lucru și alte compoziții.

Asculta pietra “Doua amintiri” - Trupa 9 : https://www.youtube.com/watch?v=uYzAw3SHNCw

Imagini
Trupa 9 lansează vineri prima piesă proprie, “Două amintiri”
Trupa 9 lansează vineri prima piesă proprie, “Două amintiri”
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe