range-maxillary

Ziua internaţională a cărţii pentru copii şi tineret, la Biblioteca Bucovinei

Începând cu anul 1967, în fiecare an, pe 2 aprilie (data naşterii scriitorului Hans Christian Andersen), în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua internaţională a cărţii pentru copii şi tineret, scopul fiind acela de a însufleţi dragostea de carte şi de a îndrepta atenţia copiilor către cărţi.

Pe parcursul lunii aprilie, în funcţie de solicitările şi înscrierile grădiniţelor şi şcolilor cu clase I-IV, la Secția de Împrumut pentru copii a Bibliotecii Bucovinei ,,I.G.Sbiera” se vor organiza diverse activităţi cu şi pentru cei mici: “Prietenie… pe o… sfoară”, activităţi practice de desen şi decupaj, “Andersen, magicianul basmelor”, expoziţie de carte, prezentarea vieţii şi operei scriitorului Hans Christian Andersen, Ora poveștilor - lecturi şi vizionare film de animaţie.

De asemenea, cele mai frumoase poveşti vor fi citite de scriitori, bibliotecari, părinţi sau voluntari. Pentru planificarea şi buna desfăşurare a activităţilor, reprezentanţii Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” fac un apel către cei interesaţi să se adreseze personalului de la Secţia „Împrumut pentru copii”, la telefon 0230 530 798, interior 22, pentru orice informaţie.

Ziua internaţională a cărţii pentru copii şi tineret, la Biblioteca Bucovinei

Imagini
Ziua internaţională a cărţii pentru copii şi tineret, la Biblioteca Bucovinei
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe