range-maxillary

Ziua universală a iei, la Shopping City Suceava

De Sânziene, pe 24 iunie, Shopping City Suceava organizează „Ziua universală a iei”, prin care încurajează clienții să poarte cu mândrie ia românească și să o introducă în viața de zi cu zi.
Evenimentul face parte din proiectul ”Iubim Bucovina”, inițiat tot de Shopping City Suceava.
Primii 300 de clienți care vor îmbrăca ia pe parcursul zilei de 24 iunie vor primi instant un voucher de cumpărături în valoare de 20 lei. În plus, începând cu ora 13:00, organizatorii îi invită pe suceveni să participe la cel mai mare „selfie în ie” și să semneze petiția de includere a iei în patrimoniul UNESCO.
Tot in ziua de 24 iunie, sucevenii vor avea posibilitatea să admire expoziția de ii pregătită de „IA Bucovina”, dar au posibilitatea să participe şi la o ”Șezătoare tradițională”, în cadrul căreia vor observa îndemânarea și răbdarea cu care se realizează adevăratele comori incontestabile ale artei populare bucovinene. De la arta țesutului și a cusăturilor cu vestitul război de țesut, la confecționarea costumelor populare cu broderii manuale de mărgele, și până la încondeierea ouălor cu splendide și simbolice miniaturi geometrice, frumusețea meșteșugurilor bucovinene va prinde contur în mâinile meșterilor populari.

Imagini
Ziua universală a iei, la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama