range-maxillary

140 de bebeluși s-au născut în Suceava, în plină pandemie de coronavirus

Chiar dacă municipiul Suceava și comunele din jur sunt încă în carantină iar Starea de Urgență este prelungită până pe 15 mai, din cauza pandemiei de coronavirus, în ciuda situației dezolante, există și motive de bucurie.

Trăim vremuri delicate, cu o încărcătură destul de apăsătoare pentru fiecare dintre noi, și este clar că avem nevoie de motive serioase pentru a privi cu optimism spre un viitor mai bun, mai sigur, iar un astfel de motiv îl reprezintă copiii. De la decretarea stării de urgență și până astăzi, la Suceava, au venit pe lume 140 de bebeluși”, a anunțat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care a ținut să evidențieze faptul că sunt și vești optimiste.

140 de bebeluși s-au născut în Suceava, în plină pandemie de coronavirus

El a precizat că nașterile pomenite au avut loc în perioada 16 martie - 26 aprilie, cu mențiunea că în intervalul 23 martie – 02 aprilie nu au avut loc nașteri la Spitalul Județean.

Să fim optimiști și încrezători!” a mai spus Lucian Harșovschi, care a adăugat că până acum 367 de persoane au fost vindecate de SARS-COV-2, iar numărul acestora este în creștere.

Imagini
140 de bebeluși s-au născut în Suceava, în plină pandemie de coronavirus
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe