range-maxillary

Moment special pregătit de HBO pentru abonatii din Romania

HBO a anuntat ca joi, pe 30 aprilie, incepand cu ora 20:00 va fi organizata o sesiune live pe Facebook cu actorii principali din serialul Umbre, care este produs in Romania.
Andreea Vasile si Serban Pavlu sunt cei doi actori pe care HBO Go ii aduce in fata romanilor pe pagina lor de Facebook, iar ei vor avea multe surprize pregatite pentru cei care urmaresc serialul in platforma de video streaming.
“Joi, pe 30 aprilie, de la ora 20:00, ne vedem la un nou live pe pagina de Instagram HBO Romania. Andreea Vasile și Șerban Pavlu te așteaptă cu povești despre “Umbre”, despre ce fac în perioada asta și cu răspunsuri la întrebări”, este anuntul postat de HBO.
HBO Go ia exemplul altor mari companii din Romania care au decis sa sustina si in aceasta perioada artistii, care nu mai pot lucra din cauza ordonantelor militare.
Serialul Umbre, disponibil pe HBO Go, va fi produs in continuare, pentru ca romanilor le place, acesta fiind si motivul pentru care s-a decis organizarea acestei sesiuni live pentru ca abonatii sa le poata pune intrebari actorilor favoriti pentru a afla informatii cu privire la productie.


HBO Go este disponibil in Romania la pretul de 4 euro pe luna, cu 7 zile de testare.

Imagini
Moment special pregătit de HBO pentru abonatii din Romania
Moment special pregătit de HBO pentru abonatii din Romania
Impresii, ganduri ...

Premiere
  Program cinematografe
  In Curand
  • Greenland
   06.11.2020

   Greenland

   Gen: Actiune, Thriller
  • No Time to Die
   20.11.2020

   No Time to Die

   Gen: Actiune, Thriller, Aventura, Mister
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama