range-maxillary

Abonamente pentru „Zilele Teatrului Matei Vișniec”

În perioada 16 – 30 mai 2019, la Suceava se va desfășura ediția a III-a a Festivalului Zilele Teatrului Matei Vișniec, având ca temă „Teatrul și democrația”.

Festivalul de teatru va dura 15 zile, timp în care vor fi prezente 24 instituții de teatru de stat și independente, atât din țară cât și din străinătate (Franța, Republica Moldova), cu 32 de spectacole în 58 de reprezentații ce vor încânta ochii privitorilor, în 14 locuri de desfășurare.

O parte din evenimente vor fi cu intrare liberă, unele spectacole vor fi cu bilete la prețuri modice, iar pentru a facilita accesul la spectacolele din festival, TMMVS propune spectatorilor și abonamente.

Abonamentele vor fi împărțite pe 3 categorii:

  • I. Full option – pentru împătimiții de teatru, care nu pot rata nimic– 19 spectacole - 120 de lei

  • II. Un spectacol/zi – pentru pofticioșii de teatru, care nu pot sta deoparte nici măcar o zi – 14 spectacole cu 100 de lei

  • III. Zece la alegere – pentru iubitorii de teatru prea ocupați cu alte activități – 10 spectacole - 80 de lei.

Abonamentele facilitează intrarea la spectacolele cu plată. Locuri se vor aloca doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava. În celelalte săli de spectacol (Casa de Cultură a Sindicatelor și Auditorium Joseph Schmidt al USV) nu se alocă locuri nici pentru abonamente, nici pentru bilete.

Abonamente pentru „Zilele Teatrului Matei Vișniec”

Biletele costă 10 lei, respectiv 2 lei pentru elevii din învățământul preuniversitar, în timp ce biletele pentru spectacolele dedicate copiilor, costă 2 lei.

Pentru spectacolele din festival (16-30 mai 2019) NU se fac rezervări.

Pe perioada festivalului, programul casieriei se prelungește.

Între 16 și 30 mai casieria este deschisă de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 - 20:00.

Pentru spectacolele din zilele de 25 și 26 mai, biletele se pot achiziționa fie de la casieria teatrului până pe data de 24 mai, fie cu o oră înaintea începerii spectacolelor, la intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

Biletele și abonamentele vor fi cu locuri doar pentru spectacolele susținute pe scena Teatrului Matei Vișniec Suceava. Pentru aceleași spectacole există și posibilitatea achiziționării de bilete online, pe www.blt.ro

Abonamentele vor fi puse în vânzare joi, 2 mai 2019, la casieria teatrului.

Biletele vor fi puse în vânzare luni, 6 mai 2019, la casieria teatrului.

Pentru detalii https://www.teatrulmateivisniec.ro/ sau https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Abonamente pentru „Zilele Teatrului Matei Vișniec”
Abonamente pentru „Zilele Teatrului Matei Vișniec”
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • Jungle Cruise

    Jungle Cruise

    Gen: Aventura, Fantezie, Comedie, Actiune
    Program cinematografe