range-maxillary

Acțiune de curățenie în Fânețele Seculare Frumoasa și Ponoare, în campania campania “Let's Do It, România!”

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava vor lua parte la campania “Let's Do It, România!” care este cel mai mare proiect de implicare socială desfășurat în România.

În data de 15 septembrie 2018, cu ocazia Zilei de Curățenie Națională și Globală, voluntari ai instituțiilor menționate vor participa la o acțiune de curățenie în Fânețele Seculare Frumoasa, din com. Moara și în Fânețele Seculare Ponoare, din com. Bosanci, județul Suceava.

Fânețele Seculare Frumoasa
Fânețele Seculare Frumoasa

Let's Do It, România!” este o iniţiativă care are scopul de a încuraja mai multe acţiuni de acest tip, de a creşte gradul de sensibilizare cu privire la amploarea problemei pe care o reprezintă deşeurile şi de a încuraja schimbări de comportament.

Este bine cunoscut faptul că în fiecare an, milioane de tone de deşeuri ajung pe străzile din orașe, la marginea drumurilor și căilor ferate, în păduri, parcuri, în zone naturale protejate, în ape, pe plaje etc. Şi în fiecare an, milioane de oameni se mobilizează în zonele lor pentru a participa la acţiuni voluntare de curăţenie.

"Ne alăturăm și noi eforturilor făcute de societatea civilă pentru educarea publicului larg în domeniul protecţiei şi conservării mediului în România, în special privind provocarea conştientizării importanţei colectării selective a deşeurilor", a spus directorul excutiv al APM Suceava, Vasile Oșean.

Echipa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava care va participa la campania “Let's Do It, România!” este alcătuită din 25 de voluntari. Coordonatorii activității sunt directorul executiv al instituției – ing. Vasile OȘEAN și șeful Serviciului Calitatea Factorilor de Mediu - dr. ing. Anca IONCE.

Fânețele Seculare Ponoare
Fânețele Seculare Ponoare

Imagini
Fânețele Seculare Frumoasa
Fânețele Seculare Ponoare
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe