range-maxillary

„Amanta” - Mari actori în capodopere ale dramaturgiei universale

Magda Catone/Monica Davidescu, Ileana Olteanu/Eugenia Şerban, Armand Calotă, Ovidiu Cuncea, Dorin Andone/Gavril Pătru, vor juca marţi, 1 noiembrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în comedia de mare succes „Amanta”, adaptare după „Încurcă lume” de A.D. Hertz. Regia: Armand Calinovici, scenografia: Mirela-Maria Niculescu, sunet: Costel Dobrescu, regia tehnică şi lumini: Eugenia Dobrescu.

„Acţiunea se petrece la începutul secolului XX, deşi astfel de situaţii au loc, în viaţă, adeseori, chiar şi-n clipa când îi priviţi pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câţi bărbaţi n-au turnat o minciună ca să acopere o noapte în care au lipsit din patul conjugal? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezeşte cu amanta în propria-i casă. Cum va ieşi din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs”, dezvăluie protagoniştii comediei.

Spectacolul „Amanta” este o comedie cu replici spumoase, răsturnări de situaţie, glume şi încurcături, ce va fi pe placul publicului. Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

Imagini
„Amanta” - Mari actori în capodopere ale dramaturgiei universale
Taguri: teatru Amanta
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe