range-maxillary

Apa caldă revine cu două zile mai devreme la robinetele sucevenilor

Apa caldă va ajunge cu două zile mai devreme la robinetele sucevenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare din municipiul reședință de județ. Termenul inițial anunțat pentru finalizarea reviziei de vară era luni, 7 august.

S.C Thermonet S.R.L. Suceava și Bioenergy Suceava S.A., operatorul serviciilor de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, respectiv producătorul de energie termică, au anunțat reluarea furnizării apei calde de consum începând de sâmbătă 05 august 2017.

„În urma eforturilor susţinute de personalul specializat al celor două societăţi, am reușit finalizarea lucrărilor de revizie și reparaţii anuale programate cu două zile înainte de termen”, a precizat directorul general al Thermonet, Mugur Corlățan.

Practic, apa caldă a fost oprită în municipiul Suceava numai 5 zile, de pe 31 iulie până pe 4 august, inclusiv.

În același timp conducerea Thermonet a transmis proprietarilor apartamentelor din blocurile branșate la sistemul centralizat, care în această perioadă au efectuat intervenţii la instalaţiile de apă caldă, să acorde o atenţie deosebită în verificarea acestora pentru prevenirea eventualelor inundaţii și a daunelor materiale ce se pot produce, de care nu pot pot fi făcuți răspunzători.

„În scopul remedierii operative a eventualelor situaţii ce pot apărea urmare a fumizării apei calde de consum, Dispeceratul Termoficare va stă la dispoziţie non-stop apelând la numărul de telefon 0230 520 924”, au adăugat reprezentanții societății de termoficare a orașului.

Apa caldă revine cu două zile mai devreme la robinetele sucevenilor

Cosmin ROMEGA

Imagini
Apa caldă revine cu două zile mai devreme la robinetele sucevenilor
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere