range-maxillary

Călătorie fascinantă în Egiptul Antic, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit o nouă activitate inedită, educativă și distractivă pentru prichindei. Cei mici sunt invitați într-o călătorie fascinantă în Egiptul Antic, unde vor descoperi lucruri captivante și vor participa la jocuri interactive, în cadrul expoziției „Egitul Antic”.

Cum au fost construite piramidele? Ce făcea faraonul? Cine a fost Cleopatra? Sunt doar câteva întrebări la care copiii vor afla răspunsul vizitând expoziția „Egiptul Antic”, organizată de Iulius Mall Suceava. Dacă și tu ai un copil curios și doritor să afle lucruri noi, te invităm în perioada 11 – 21 aprilie 2019, la cea mai interactivă activitate care îi ajută pe năzdrăvani să exploreze Egiptul Antic. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, având la bază conceptul expoziției „The Human Body Adventure”, care s-a desfășurat anul trecut la Iulius Mall și care a atras peste 1.500 de prichindei.

Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, parterul Iulius Mall Suceava se va transforma într-un loc de poveste, oferindu-le celor mici prilejul de a se aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Ștrengarii vor fi costumați în faraoni sau Cleopatra și, timp de 50 de minute, vor călători în Egiptul Antic. Astfel, vor afla cum decurgea ziua unui faraon și îi vor lua locul pe tron, vor explora piramide, acolo unde vor descoperi cum au fost construite și ce semnificație au hieroglifele, vor intra în camera misterioasă în care se găsesc sarcofagul lui Tutankhamon, papirusuri, amfore și instrumente muzicale. În plus, cei mici vor avea și rolul de arheologi și vor căuta artefacte, iar dacă vor reuși misiunea, vor primi o parolă pentru a putea intra în camera comorilor. Ștrengarii vor fi implicați în numeroase activități interactive: vor realiza puzzle-uri magnetice cu înfățișarea reginei Nefertiti și a lui Tutankhamon, vor alinia piramidele pe o miniatură a platoului Ghiza, vor construi mini piramide și se vor fotografia cu Sfinxul, vor învăța hieroglife și le vor fi prezentate mumiile într-o manieră comică. Toate aceste activități se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu.

Călătorie fascinantă în Egiptul Antic, la Iulius Mall Suceava

Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii vor avea parte și de momente distractive, putând face fotografii haioase. La final, vor primi diplome de exploratori. Partener al distracției este Magic FM.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230/208.700.

Imagini
Călătorie fascinantă în Egiptul Antic, la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
    Program cinematografe