range-maxillary

Caravana „EU SUNT 12” ajunge joi la Suceava

Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis îi vor întâmpina joi, între orele 14.00 - 20.00, pe sucevenii care vin pe esplanada centrală, la Caravana „EU SUNT 12”.

Bergenbier a pregătit în Caravana „EU SUNT 12” experiențe de răcorire în plină vară: prin intermediul realității virtuale vom putea experimenta o altfel de răcorire, iar în camioane vom asista la un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheață reală. Acolo va putea fi savurat și noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o răcorire dintr-o răsucire. Cei care vor veni în Caravană vor putea juca fotbal pe un teren gonflabil, sau vor putea să își răcorească prietenii așezați deasupra unui rezervor cu apă. Mai mult, în Caravană vor fi întâmpinați de Bogdan Stelea, Gabi Balint și Miță de la Bere Gratis, cu sesiuni de autografe și bulgăreală adevărată.

La începutul verii Bergenbier a dat startul Caravanei „EU SUNT 12” și a misiunii de a răcori România oraș cu oraș. Joi, 13 iulie, Caravana „EU SUNT 12” ajunge la Suceava, aducând cel mai cool bar din gheață reală, bulgăreală în plină vară, activități de realitate virtuală și multe alte surprize.

Startul Caravanei „EU SUNT 12” a fost dat pe 9 iunie 2017 în Ploiești, KM 0 al Răcoririi. În premieră în România, camioanele care aduc răcorirea Bergenbier sunt pregătite pentru a crea o zonă inedită de experiențe senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum și activări de realitate virtuală.

Caravana EU SUNT 12 se va încheia la Iași, în perioada14-15 iulie.

Imagini
Caravana „EU SUNT 12” ajunge joi la Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe