range-maxillary

Concerte corale cu 45 de voci la Biserica Romano-Catolică și la Biserica Mirăuţi

Corala „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava va concerta astăzi, 12 iulie, de la ora 19:00, la Biserica Romano-Catolică „Sfântul Ioan Nepomuk” din Suceava, şi mâine, joi, 13 iulie, de la ora 18:00, la Biserica Mirăuţi. Intrarea este liberă.
Corala este formată din 45 de eleve ale Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” şi este dirijată de prof. preot Lucian Tablan-Popescu.
Concertele constituie şi o ultimă etapă în pregătirea formaţiei pentru participarea la Concursul Internaţional „Grand Prix of Nations” Riga (Letonia), în perioada 14-23 iulie.
Talentatele fete de la „Ştefan” speră să se întoarcă cu medalii şi de la concursul internaţional pentru care se pregătesc între 3 şi 5 ore în fiecare zi.
La acest concurs participă pe bază de invitaţie formaţii corale care şi-au arătat valoarea în competiţii internaţionale din anii anteriori.

Concerte corale cu 45 de voci la Biserica Romano-Catolică și la Biserica Mirăuţi


Corala ”Ciprian Porumbescu” a obţinut medalia de aur în cadrul concursului coral internaţional „Franz Schubert”, desfăşurat în perioada 4-9 iunie 2014, la Viena, şi o medalie de aur şi una de argint la secţiuni diferite în cadrul ”European Choir Games & Grand Prix of Nations” - Magdeburg, Germania, în iulie 2015.

Imagini
Concerte corale cu 45 de voci la Biserica Romano-Catolică și la Biserica Mirăuţi
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe