range-maxillary

Câștigă premii răcoritoare, la Shopping City Suceava

În perioada 29-31 iulie, Shopping City Suceava te ajută să te bucuri de zilele toride de vară și te răsfață cu 600 de premii răcoritoare, la una dintre cele două cafenele din incinta centrului comercial - Smart Coffee și Șueta Cafe.

Weekendul acesta, SCS îți face cinste cu un premiu răcoritor din partea casei, la cumpărături de minimum 150 leipe un singur bon sau pe bonuri cumulate din magazinele centrului comercial sau de 20 lei din zona de food court. Tot ce trebuie să faci este să validezi bonurile la Info point-ul special amenajat și să mergi la cafenea să-ți savurezi premiul.

Cuponul promoțional primit de la Info Point va putea fi schimbat la cafenea cu un produs la alegere dintre cele înscrise în oferta campaniei.

În funcție de preferințele fiecăruia, clienții vor avea la dispoziție o paletă largă de produse cu care se vor putea răcori. La Smart Coffee câștigătorii pot savura la alegere un frappé, cocktail non-alcoolic din peste 17 sortimente, cafea, fresh de morcov/măr, 2 cupe de înghețată ori suc sau apă, iar la Șueta Cafe vor putea degusta la alegere: frappé, cafea, suc sau apă.

Imagini
Câștigă premii răcoritoare, la Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe