range-maxillary

Teatru printre blocuri, sâmbătă și duminică, în Centru și Burdujeni

În zilele de sâmbătă și duminică, sucevenii vor putea urmări tinerii actori ai Teatrului „Matei Vișniec” în cadrul a patru noi reprezentații în aer liber, în Centru și Burdujeni.

Mai exact, Teatrul Municipal "Matei Vișniec", Primăria și Consiliul Local Suceava invită publicul, în zilele de 30 și 31 iulie, la spectacolul "Cărțile – fabulă urbană", după o piesă scrisă de Horia Gârbea, regia artistică Octavian Jighirgiu.

Reprezentanțiile de sâmbătă, din Centru, vor avea loc la orele 17.00 și ora 19.00, pe str. Nicolae Bălcescu nr. 2 (curtea interioară) lângă PUB Chagall.

Duminică, 31 iulie 2016, actorii teatrului sucevean vor fi prezenți, de la ora 17.00 și de la ora 19.00, pe str. Prieteniei nr. 8, bl. 45, sc. F, în zona Penny Market, la intersecția cu strada Păcii.

Cunoscut pentru activitatea sa intensă de publicist și autor de poezie, proză, teatru, critică literară și teatrală, eseuri, cu un total de 12 piese, prezentat atât în țară, cât și peste hotare, Horia Gârbea a realizat de asemenea și scenarii de film și televiziune.

Octavian Jighirgiu este profesor la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iași și regizor cu o bogată experiență.

Spectacolul "Cărțile – Fabulă urbană" invită spectatorul să mediteze asupra rosturilor intelectualului în lumea contemporană. Conceput pentru spații neconvenționale,acesta oferă publicului șansa de a participa la acțiunea dramatică, prin metodele specifice teatrului.

Imagini
Teatru printre blocuri, sâmbătă și duminică, în Centru și Burdujeni
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe