range-maxillary

Centru de vaccinare anti-Covid, la Iulius Mall Suceava, din 15 martie

De la jumătatea lunii martie, în municipiul Suceava vor fi funcționale trei centre de vaccinare comunitare, gestionate de către Primărie.

“La solicitarea DSP, începând cu 15 martie se deschide un nou centru de vaccinare în sobordinea municipalității, la Iulius Mall, pentru vaccinul Moderna. Programările se pot face chiar de astăzi”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Practic, în mai puțin de o săptămână, în municipiul Suceava va exista câte un centru de vaccinare pentru fiecare tip de vaccin autorizat pentru imunizarea populației împotriva coronavirusului pandemic, atât în UE cât și în România - la CN “Ștefan cel Mare” pentru Astra Zeneca, la Șc. nr. 11 “Miron Costin”pentru Pfizer și la Iulius Mall pentru Moderna.

Centru de vaccinare anti-Covid, la Iulius Mall Suceava, din 15 martie

“Sper ca activitatea de vaccinare să decurgă cât mai bine în municipiul nostru, fac un apel la suceveni să se înscrie pe aceste platforme, să fim cât mai mulți imunizați, astfel încât să putem păstra lucrurile sub control în privința coronavirusulului”, a spus edilul sucevean, care a adăugat că până acum s-au vaccinat peste 1700 de persoane la cele două centre deschise - 978 de persoane la “Ștefan cel Mare” și 723 de persoane la “Miron Costin”.

De la începutul lunii martie s-au vaccinat peste 700 de persoane la cele două centre comunitare.

Imagini
Centru de vaccinare anti-Covid, la Iulius Mall Suceava, din 15 martie
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
    Program cinematografe