range-maxillary

Circul Orlando vine în parcarea Shopping City Suceava

În perioada 13-16 octombrie, Circul Orlando invită părinții și copiii în parcarea Shopping City Suceava, la cel mai nou și impresionant spectacol intitulat ,,Stelele Circului''.

Aflat pentru prima dată la Suceava, cel mai renumit circ privat din România aduce în față publicului o distribuție internațională de artiști. Spectacolul îmbină vibrația tinereții însuflețită de o antrenantă jonglerie, numere de o senzualitate dramatică prezentate la mare înălțime, demonstrații impresionante de coregrafie și sărituri la trambulină, dresuri inedite de lei, tigri, cămile, lame, zebre, cai, precum și un umor delicios întreținut de clownul incredibil de amuzant. În plus, sucevenii vor avea ocazia de a descoperi în interiorul circului cea mai luxoasă sală de spectacole mobilă din România, echipată după cele mai înalte standarde europene.

Circul Orlando oferă mai mult decât un spectacol, este o experiență unică și emoționantă care va captiva spectatorii de toate vârstele, prin stilul unic caracterizat de costume colorate, muzică deosebită și o serie de detalii ce vin să îmbogățească spectacolul uimitor. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forță, viteză și acrobații elegante.

Reprezentațiile vor avea loc joi și vineri la ora 18:30, sâmbătă la orele 15:30 și 18:30, iar duminică la orele 11:00 și 15:30.

Circul Orlando vine în parcarea Shopping City Suceava

Imagini
Circul Orlando vine în parcarea Shopping City Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere