range-maxillary

Crosul Sucevei ediția a II-a

Duminică, 29 mai 2016, în centrul municipiului reședință de județ, va avea loc Crosul Sucevei, ediția a II-a, eveniment organizat de Primăria Suceava, în parteneriat cu Asociația Județeană de Atletism.

Competițiile vor fi împărțite în 5 categorii de vârste, precum și pe categorii de gen. Crosul va avea o lungime de 2 kilometri sau 2,5 kilometri pentru cei „în floarea vârstei” și va începe de pe strada Nicolae Bălcescu, va trece prin spatele policlinicii din Areni, pe strada Ana Ipătescu și se va încheia la finiș, tot pe strada Nicolae Bălcescu. Traseul va fi delimitat și securizat, pentru a nu avea loc incidente, și va fi supravegheat de arbitri care se vor asigra că totul se petrece conform regulamentului.

Concursul va avea cinci categorii de vârstă, fiecare la feminin şi masculin, prima fiind rezervată copiilor cu vârste între 8 şi 13 ani, la a doua vor alerga juniori de la 14 la 18 ani, a treia va fi pentru seniori de la 19 la 39 de ani, iar ultimele două, veterani I, de la 40 la 49 de ani, şi II, peste 50 de ani. Înscrierile se vor face duminică, 29 mai, începând cu ora 13.00 şi până la 15.45, la cortul oficial amplasat pe Esplanada Casei de Cultură, fiecare concurent având nevoie de un act de identitate, iar copiii cu vârsta sub 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un aparţinător care va trebui să semneze o declaraţie prin care să-şi dea acordul în vederea participării la concurs. Ca şi anul trecut, copii şi veteranii vor avea de parcurs un traseu de 2.000 de metri, iar juniorii şi seniorii vor alerga cu 500 de metri mai mult. Primul start se va da la ora 16.00, din faţa Casei de Cultură spre Cinema Modern, strada Mihai Viteazu, Policlinică, bulevardul Ştefan cel Mare, Ana Ipătescu, iar la McDonald’s se va face stânga în sensul giratoriu, finişul fiind în faţa Casei de Cultură. Traseul mic, de 2.000 de metri, nu va mai ajunge la Policlinică, concurenţii făcând stânga pe strada Trandafirilor, spre magazinul Bucovina.

La prima ediție, din 2015 peste 1.000 de concurenţi s-au înscris şi au participatla Crosul Sucevei, manifestare inițiată de PNL – organizaţia municipală Suceava.

Imagini
Crosul Sucevei 2016
Crosul Sucevei 2016 - categorii si regulament
Taguri: Crosul Sucevei
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama