range-maxillary

Evenimente în weekend la Iulius Mall Suceava

Distracție, culoare, cumpărături și multe evenimente. Acestea sunt coordonatele sfârșitului de săptămână de la Iulius Mall Suceava.

De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 februarie 2017, etajul Iulius Mall găzduiește Târgul de Nunți Bucovina. Ajuns la cea de-a zecea ediție, evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în colaborare cu Iulius Mall, vine în întâmpinarea viitorilor miri cu tot ce își doresc pentru o nuntă de nota zece. Rochii de mireasă și de ocazie, costume elegante, verighete și bijuterii, invitații și mărturii, aranjamente florale, decoruri în tendințe, foto-video, restaurante și locații, închirieri limuzine și mașini de epocă, oferte turistice și multe alte servicii care să le ofere îndrăgostiților posibilitatea de a-și organiza evenimentul la care visează. Peste 30 de expozanți își vor prezenta portofoliile, vor acorda premii, iar agenda va fi completată cu recitaluri live și spectacol de teatru popular.

Primăvara se anunță la Iulius Mall Suceava, printr-o ediție specială a Târgului Handmade. De vineri până duminică inclusiv, artizanii lucrului manual le vor propune clienților simboluri ale primăverii, realizate din piele, hârtie, fimo, ceramică, materiale textile, pictate manual, croșetate, țesute sau realizate prin alte tehnici aparte. Tot aici, vizitatorii pot alege cadouri inspirate de Dragobete și de Ziua Femeii: bijuterii felurite, tablouri, felicitări, papioane, piese vestimentare, cosmetice naturale, decorațiuni, aranjamente și multe alte obiecte cu personalitate.

Evenimente în weekend la Iulius Mall Suceava

Vestitori ai primăverii vor realiza și prichindeii, la atelierul de creație. Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici vor învăța de la specialiștii Creativ&Deco cum pot face mărțișoare lucrate manual. Iulius Mall Suceava le va pune la dispoziție toate materialele de care au nevoie, iar copiii sunt responsabili de imaginație și îndemânare. La final, micile suveniruri le vor fi oferite cadou.

Tot sâmbătă, de la ora 09.00, micii șahiști se vor duela în mutări inteligente în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall. Copiii iubitori ai sportului minții se vor întrece cu alți jucători de vârsta lor, cei mai buni fiind răsplătiți cu diplome și premii. Competiția de șah este organizată de Clubul Ariadna.

Sâmbătă, de la ora 15.00, Centrul „Help Autism” din Suceava va organiza cursuri gratuite de dezvoltare personală pentru copii, în sala de conferințe Iulius Mall. Psihologii vor realiza jocuri și exerciții de autocunoaștere, de dezvoltare a încrederii în sine și a abilităților de relaționare. Duminică, de la ora 11.00, este rândul părinților să învețe despre „ABC-ul comportamental”, tot de la Centrul „Help Autism”. Atelierul gratuit le va prezenta comportamentele disruptive întâlnite la copii, precum și tehnicile și metodele de prevenție și intervenție.

Ultima zi a săptămânii va fi sărbătorită prin dans. De la ora 17.00, la parterul Iulius Mall vor răsuna ritmurile latino, iar instructorii Salsa Family îi vor invita în ring pe cei dornici să învețe salsa, bachata și merengue, începători sau avansați.

Imagini
Evenimente în weekend la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere