range-maxillary

Expoziție inedită de construcții lego Brickenburg Expo

În perioada 16 – 18 octombrie 2020, Asociația Brickenburg revine la Shopping City Suceava cu o expoziție inedită de construcții lego.

Timp de trei zile, fanii celebrelor cărămizi pot vizita superbele construcții lego, în cadrul consacratului eveniment Brickenburg Expo - Zilele Fanilor LEGO®TM.

În spațiul special amenajat, pasionații de construcții lego vor putea admira cele mai complexe, creative și originale constructii LEGO, realizate din milioane de piese de membrii Asociației Brickenburg.

Brickenburg este o asociaţie a fanilor LEGO din România recunoscută la nivel internaţional şi reprezentată în faţa grupului LEGO la nivel de ambasador. Asociaţia Brickenburg are ca scop cultivarea imaginaţiei, dezvoltarea deprinderilor practice şi încurajarea comunicării între vârste prin utilizarea sistemului LEGO.

În cadrul expoziției, vor fi expuse machete originale de mari dimensiuni, cu elemente ce recreează orașe, clădiri impresionante, trenulețe, carusele și automobile, precum și seturi deosebite produse de-a lungul timpului de cel mai mare producător de jucării. Totodată, vor fi expuse și machete ce reprezintă scene, personaje și nave spațiale din Star Wars.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, de vineri până duminică, iar intrarea este liberă pentru toți vizitatorii.

Evenimentul va avea loc în zona magazinului Pepco și se va desfășura conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Expoziție inedită de construcții lego Brickenburg Expo

Imagini
Expoziție inedită de construcții lego Brickenburg Expo
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe