range-maxillary

„Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediția a VIII-a, la Magnificus Plaza

Evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediţia 2019, va avea loc marţi, 5 martie, la ora 16:30, la Magnificus Plaza. Invitatele speciale de anul acesta sunt Camelia Şucu, antreprenoare, şi Roxana Dumitrache, activistă pentru drepturile omului.

Camelia Şucu este, cu adevărat, o femeie de succes. Cu o carieră în afaceri de peste 20 ani, antreprenoarea Camelia Şucu este cunoscută pentru performanțele sale în domeniul imobiliar și design interior. Parcursul său i-a oferit experiențe diverse și constructive pe toate planurile - a fost, mai întâi, pionier şi organizator al cercului de rock din şcoală, a învăţat fizică, a lucrat în atelierul de lăcătuş-mecanic la Apaca, a absolvit Facultatea de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti şi a fost medic într-un dispensar de comună. A performat, fără doar și poate, în zona de business dar cel mai mult se mândrește cu copiii și nepoții săi.

Originară din Suceava, Roxana Dumitrache este absolventă de SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) şi masterand în studii europene şi filosofie politică la London School of Economics and Political Science. De-a lungul anilor, a lucrat la Comisia Europeană şi a făcut practică la Ministerul de Interne al Marii Britanii, însă a hotărât să se întoarcă în ţară. În prezent, Roxana lucrează în diplomaţie culturală, la ICR (Institutul Cultural Român), însă mărturiseşte că viaţa ei profesională are şi o importantă dimensiune civică.

Cele două invitate vor vorbi despre poveştile lor de succes, despre curaj, viziune şi inspirație. În acest context, li se vor alătura sucevenii Cristina David, Manuela David, Sorin Avram și Ștefan Mandachi.

Evenimentul are și o componentă caritabilă: participanții vor putea face donații pentru micuța Larisa, fetița care este sub tratament medical și care a rămas fără mamă, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în Suceava, în toamna anului trecut.

„Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediția a VIII-a, la Magnificus Plaza

„Femei de succes! Performanţă la superlativ!" este un prilej de socializare și o bucurie de primăvară pentru comunitatea suceveană. Alexandra Cuza, cunoscută de publicul sucevean drept Alex Pattie, va susţine un minirecital. Tânăra a impresionat cu vocea ei şi juriul concursului Vocea României.

Evenimentul este organizat de Asociaţa SEVA, Televiziunea Intermedia Suceava, Novaoptic, Shopping City Suceava, Monitorul de Suceava, alături de alţi parteneri şi sponsori.

Imagini
„Femei de succes! Performanţă la superlativ!", ediția a VIII-a, la Magnificus Plaza
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe