range-maxillary

Hard Enduro Bucovina

Frumoasele împrejurimi ale oraşului Câmpulung Moldovenesc vor găzdui, la finele săptămânii viitoare, una dintre cele mai mari competiţii sportive „off-road” din ţară, Hard Enduro Bucovina, organizată sub egida Federaţiei Române de Motociclism.
Evenimentul, ajuns deja la a IV-a ediţie, atrage an de an sute de pasionaţi de motoare şi „nebuni” după adrenalină, care vin să participe la probele de enduro pentru care au fost pregătite mai multe trasee, pe niveluri de dificultate, sau ca spectatori ai manevrelor îndrăzneţe.
Pentru competiţia din zilele de 13 şi 14 august 2016 s-au înscris deja peste 150 de „rideri”, după cum au anunţat organizatorii evenimentului, Asociaţia „Hai în Bucovina”.
„Înscrierile se fac pe cinci categorii – profesionişti, experţi, hobby, veterani şi fete. Ultimele două categorii au fost create recent, după ce anul trecut s-au înscris în competiţie şi două fete, din care numai una a ajuns la finele traseului. Ne bucură faptul că renumele acestei competiţii atrage tot mai mulţi oameni de la un an la altul, faptul că vin din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare – în special nemţi, austrieci, ba chiar şi un australian şi un irakian, care au fost anul trecut şi au promis că revin. Numai că, pentru o cât mai bună gestionare a evenimentului, am fost nevoiţi să limităm numărul de participanţi la 200”, a precizat Gheorghe Sologiuc, organizator al Hard Enduro Bucovina.
Sâmbătă, prima zi a competiţiei, va fi dedicată mai mult antrenamentelor, care se anunţă a fi spectaculoase, pe un traseu de aproximativ 15 km, pe Runc, în zona Cabana Istrate.
Cei care vor să asiste la manevrele motocicliştilor, pe traseul off-road, sunt aşteptaţi de la ora 16.00, când se va da startul curselor de enduro.
Duminică, de la 09.00, va începe competiţia, pe trasee de minimum 45 de km, care ajung şi la 60 de km, pentru cei din categoriile „grele” - experţii şi profesioniştii.
Plecarea va fi din zona Pârâul Corlăţeni, de unde, pe culmile împădurite, prin zone abrupte, se va merge înspre Sadova, până aproape de lacul Iezer.
Cea mai înaltă zonă de pe traseu este Vârful Pausa, de 1347 de metri, de unde priveliştea este impresionantă.

Imagini
Hard Enduro Bucovina
Hard Enduro Bucovina
Hard Enduro Bucovina
Hard Enduro Bucovina
Hard Enduro Bucovina
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe