range-maxillary

Prinde zambete, nu Pokemoni!

Asociaţia „Beard Brothers”, împreună cu divizia feminină „The Sisterhood”, grupul de voluntari „Volunteer Crew” şi tineri voluntari din Fălticeni organizaţi sub numele „The Blessed Ones”, organizează duminică, 7 august, începând cu ora 16,00, pe pietonalul din centrul municipiului, cea mai mare campanie de strângere „de fonduri” de zâmbete, „Catch a Smile Day”.
Pe lângă “vânătoarea” de zâmbete prin centrul Fălticeniului, membrii Beard Brothers, alături de voluntari, vor oferi copiilor acadele şi baloane, iar părinţilor lor alte mici atenţii, în speranţa că le vor face ziua mai bună.

"În fiecare an pe 7 August, provocăm oamenii să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria lucrurilor simple. Îi îndemnăm să facă un gest frumos, oricât de mic, să fie altruiști și să găsească veselia din zâmbetele celor din jur.

Poate fi ceva simplu, cum ar fi să dăruiască o floare unei persoane necunoscute sau să cumpere un sandwich unui om al străzii. Important este ca gestul să fie din suflet.

Nici un gest de bunătate nu este prea mic, așadar orice contribuție care aduce o bucurie este de neprețuit.

Catch A Smile Day este campania bucuriei sincere, prin care oamenii sunt determinați să zâmbească mai des și să aducă zâmbete pe fețele celor din jur, oriunde s-­ar afla. În schimbul unui zâmbet, organizatorii oferă flori, baloane, mesaje simpatice și alte scântei de bucurie", spun inițiatorii evenimentului.
Campania de strângere de zâmbete „Catch a Smile Day” a fost lansată acum trei ani, la Cluj-Napoca, de bărboşii din „Beard Brothers” şi de suratele lor din „The Sisterhood” cu intenţia de a promova atitudinea pozitivă şi deschisă, de a-i face pe oameni să zâmbească şi să ofere celorlalţi un zâmbet prin gesturi simple, dar generoase. Anul acesta, studenţii fălticeneni care învaţă la Cluj s-au organizat pentru a-i invita şi pe locuitorii urbei de pe Şomuz să fie mai buni şi să aducă bucurie pe feţele celor de lângă ei.

Imagini
Prinde zambete, nu Pokemoni!
Prinde zambete, nu Pokemoni!
Prinde zambete, nu Pokemoni!
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe