range-maxillary

Iulius Mall Suceava și Auchan, deschise după un nou program

Odată cu intrarea în vigoare a noilor restricții decise la nivel național, programul de funcționare al Iulius Mall Suceava este în intervalul orar 10.00 – 21.00.

Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis între orele 07.00 – 21.00.

În continuare, magazinele te așteaptă cu noile colecții, restaurantele din zona de foodcourt te întâmpină cu delicii în regim to go, iar pentru siguranța ta sunt implementate peste 40 de măsuri de protecție.

În Iulius Mall Suceava a fost implementat un pachet complet și complex de peste 40 de măsuri de siguranță. Fluxurile de intrare și ieșire sunt diferențiate, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active și dispensere cu dezinfectant.

Accesul în incinta Iulius Mall Suceava se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant.

Iulius Mall Suceava
Iulius Mall Suceava

Sărbătorile se apropie, iar cei dragi merită câte un cadou special. Pentru a evita aglomerația poți accesa sistemul de tracking, care permite raportarea densității din mall și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare.

Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Suceava te așteaptă cu preparate delicioase, pe care le poți lua la pachet și savura pe terasa exterioară, unde ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, iar personalul poartă măști și mănuși

Pentru a fi cu toții în siguranță, recomandăm plata cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și respectarea cu responsabilitate a măsurilor de protecție.

Imagini
Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere