range-maxillary

Lucrări de asfaltare, derulate simultan în numeroase zone din Suceava

Programul de reparații și modernizări stradale, care cuprinde intervenții la peste 100 de străzi din municipiul reședință de județ, din toate cartierele, continuă în forță, cu cele patru firme care au semnat contractul cu Primăria Suceava.

„Continuăm cu programul de asfaltare din acest an, am terminat lucrările de modernizare pe strada Dragoș Vodă, în Centru, pe strada Eroilor din Burdujeni se toarnă strat de uzură, la fel și pe Biruinței, în Ițcani. Se lucrează în zona centrală, unde am terminat Curtea Domnească și se continuă pe Dimitrie Onciul, Meseriașilor și străduțele adiacente din acea zonă. De asemenea, se lucrează pe strada Putna, la Gară, dar și în cartierul George Enescu, în zona Lazăr Vicol - Zorilor” a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lucrări de asfaltare, derulate simultan în numeroase zone din Suceava

O lucrare mult așteptată, de refacere a străzilor afectate de lucrările de termoficare din cartierul Zamca, au demarat începând de marți, pe strada Grigore Ureche.

„Îi asigur pe locuitorii din cartierul Zamca, pe care i-am chinuit foarte mult cu lucrările de termoficare, la care am avut ghinionul să lucrăm cu o firmă de la București care a câștigat licitația și care ba lucrează, ba nu lucrează, că vom asfalta toate străzile afectate în acest an, începând cu Grigore Ureche, Octav Băncilă, Ion Neculce, Dimitrie Cantemir, Vișinilor, etc.” a spus Ion Lungu.

Lucrările de termoficare din Zamca au început de aproximativ trei ani, printr-un program guvernamental, dar au fost mult întârziate de lipsa finanțărilor de la nivel central, care reprezentau 70% din costurile totale.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Lucrări de asfaltare, derulate simultan în numeroase zone din Suceava
Lucrări de asfaltare, derulate simultan în numeroase zone din Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Dolittle

  Dolittle

  Gen: Familie, Comedie, Fantezie
 • Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life

  Gen: Thriller, Actiune, Crima
  Program cinematografe
  In Curand
  • 1917
   24.01.2020

   1917

   Gen: Razboi, Drama
  • The Gentlemen
   31.01.2020

   The Gentlemen

   Gen: Actiune, Crima
  • Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
   07.02.2020

   Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

   Gen: Actiune, Crima, Aventura