range-maxillary

Magazinul LIDL de la Bazar se închide săptămâna viitoare

Supermarketul LIDL de pe Calea Unirii nr. 24, situat vizavi de Bazar, pe locul fostei parcări și a bazinelor Ambro, va fi închis timp de câteva zile, săptămâna viitoare.

„Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Suceava, situat pe Calea Unirii, Nr. 24. Acesta va fi închis în zilele de 28 și 29 martie, urmând a se redeschide în data de 30 martie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită”, au transmis reprezentanții companiei.

De la redeschiderea de joi, 30 martie, și până duminică, 2 aprilie, magazinul Lidl de pe Calea Unirii, Nr. 24 îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinul Lidl din apropiere, de pe Strada Cuza Vodă, Nr. 59.

Tot atunci vor fi aduse o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Imagini
Magazinul LIDL de la Bazar se închide săptămâna viitoare
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere