range-maxillary

Mii de cadouri în valoare de peste 8.000 de euro, la Iulius Mall Suceava

Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! Iulius Mall Suceava ți-a pregătit mii de cadouri în valoare de peste 8.000 de euro

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea, motiv pentru care vrem ca finalul lui să fie unul de poveste. Bucuria Crăciunului rămâne aceeași, indiferent de circumstanțe și distanțe! Așa că #impartecuceidedeparte, deoarece în acest an cadourile ne apropie mai mult decât oricând. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și ai pornit în căutarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi, poți fi surprins chiar tu cu un cadou. Iulius Mall Suceava ți-a pregătit premii în valoare totală de peste 8.000 de euro!

Mii de cadouri în valoare de peste 8.000 de euro, la Iulius Mall Suceava

Sărbătorile de iarnă înseamnă generozitate și timp petrecut împreună cu cei dragi, dar bucuria de a dărui și surpriza unui cadou sunt și ele două elemente cheie ale Crăciunului. La Iulius Mall Suceava vei avea parte de amândouă, pentru că cele mai harnice ajutoare ale Moșului vor fi premiate. Astfel, în perioada 4 – 23 decembrie 2020, dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei, din magazine diferite din Iulius Mall Suceava, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la Centrul Info. Zilnic, primele 181 de persoane înregistrate în sistemul electronic vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 23 și 100 de lei sau băuturi răcoritoare. Voucherele pot fi transformate în bijuterii de la Teilor, cosmetice de la Gerovital, jucării și hăinuțe pentru cei mici la Delia '07, preparate delicioase de la Mado și cărți sau decorațiuni de la Cărturești. Valoarea totală a premiilor se ridică la peste 8.000 de euro!

Cumpărăturile sunt însă și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Mall Suceava, și chiar dacă shoppingul online este mai confortabil, nu despre confort este cadoul perfect, ci depre emoția alegerii lui și despre satisfacția de a-l simți exact așa cum o va face cel care îl primește. Pe lângă asta, personajele și scenetele fantastice aduc în Iulius Mall o atmosferă magică, iar globurile strălucitoare și luminițele sclipitoare completează atmosfera de sărbătoare. Și Moș Crăciun pregătește surprize pentru cei mici.

Caută cadourile perfecte în Iulius Mall Suceava, iar noi avem grijă ca bucuria Crăciunului să rămână aceeași și anul acesta!

Imagini
Mii de cadouri în valoare de peste 8.000 de euro, la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe