range-maxillary

Păcală și Tândală vin la Iulius Mall Suceava, într-o piesă de teatru pentru copii (Video)

Cele mai îndrăgite și haioase personaje românești le dau întâlnire prichindeilor, în acest week-end, la Iulius Mall Suceava. Copiii se vor amuza de peripețiile lui Păcală și Tândală, duminică, de la ora 16.30, într-un spectacol interactiv de teatru al Ateneului Iași.

Păcală și Tândală vin la Iulius Mall Suceava, într-o piesă de teatru pentru copii (Video)


Iulius Mall Suceava le-a pregătit copiilor un week-end plin de activități distractive. Sâmbătă, 21 aprilie 2018, așa cum s-au obișnuit deja, prichindeii cu imaginație și îndemânare sunt așteptați la atelierele de creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți pentru a-i încuraja pe cei mici să-și exprime abilitățile artistice. Tema atelierelor din această săptămână este realizarea și pictarea unei flori din polistiren. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar creațiile le vor fi oferite cadou micilor artiști. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Duminică, Iulius Mall Suceava le-a pregătit ștrengarilor o surpriză captivantă. De la ora 16.30, la etajul mall-ului, sunt invitați la o piesă de teatru cu actorii Ateneului Iași. Și nu la orice piesă, ci la o întâlnire în care vor descoperi năzdrăvăniile lui „Păcală și Tândală la doctor”. Copiii de toate vârstele, dar și părinții sau bunicii, se vor bucura de un spectacol cu parfumul copilăriei, plin de umor, povești populare și multă voie bună. Din distribuție fac parte actorii Tudor Ostafie și Andrei Ciobanu, cel din urmă fiind și regizorul. Prichindeii vor lua parte la cele mai neașteptate isprăvi făcute de Păcală și Tândală, vor afla ce fac la stomatolog și cum se tratează. Spectacolul este unul energic, care îi implică și pe cei prezenți în public, așa că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Așadar, vino duminică la Iulius Mall Suceava să îi ajuți pe Păcală și Tândală să se însănătoșească!

Pacala si Tandala
Imagini
Păcală și Tândală vin la Iulius Mall Suceava, într-o piesă de teatru pentru copii (Video)
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere