range-maxillary

Pregătiri pentru furnizarea căldurii

Pregătirile pentru furnizarea căldurii în sezonul rece 2017 – 2018 încep chiar de săptămâna aceasta, ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor exterioare.

Tocmai de aceea, operatorul de termoficare al Sucevei, Thermonet, anunță beneficiarii de energie termică racordați la sistemul centralizat că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2017 – 2018, începând cu data de 1 octombrie, adică de duminică, se va proceda, etapizat, la umplerea instalațiilor, în vederea efectuării probelor de presiune „la rece”, urmate de probe „la cald”.

„Rugăm pe această cale beneficiarii de agent termic, care au intervenit între timp la instalațiile interioare, să ia măsurile necesare pentru a preveni eventuale inundații și pagube materiale care se pot produce, de care societatea noastră se exonerează”, au transmis reprezentanții Thermonet.

În același timp, o atenționare este transmisă de societatea de termoficare și celor care se ocupă de gestionarea asociațiilor de proprietari:

„Solicităm asociațiilor de proprietari să comunice societății noastre, înainte de începerea furnizării în municipiul Suceava, imobilele în care au avut loc deconectări/reconectări care au produs modificări ale instalațiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice”.

În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea, sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugați să semnaleze problemele la numărul de telefon 0230.520.924 – Dispecerat Termoficare.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Pregătiri pentru furnizarea căldurii
Taguri: caldura Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama