range-maxillary

Suceava se alătură campaniei de curățenie “Let’s Do It, Romania”

Anul acesta, campania de curățenie “Let’s Do It, Romania” se va desfășura în Județul Suceava în data de 21 octombrie 2017 și își propune să atragă un număr de peste 10.000 de voluntari. Campania este promovată ca eveniment pe pagina de Facebook Let’s Do It Suceava, unde vor fi anunțate locațiile de întâlnire pentru voluntari, persoanele de contact pentru fiecare localitate și zonele unde vor fi colectate deșeuri.

Suceava se alătură campaniei de curățenie “Let’s Do It, Romania”

La acest eveniment sunt așteptați să participe școlari și preșcolari însoțiți de profesori și educatori, studenți, cadre didactice, personalul din instituțiile publice locale și județene, personalul silvic din cadrul Direcției Silvice Suceava și din cadrul ocoalelor silvice de regim, persoane din mediul privat și locuitori din toate localitățile județului Suceava.
Ediția anului trecut a fost un real succes, în cadrul campaniei participând un număr de 9.781 de voluntari din peste 33 de localități din județul Suceava care au colectat peste 80 de tone de deșeuri în 12.636 de saci.
La nivelul județului Suceava campania este coordonată de Asociația Biosilva împreună cu Asociația AREAS, iar detalii despre înscriere, participare și organizare pot fi obținute de la Grădinariu Florin - coordonatorul campaniei județene - telefon: 0740899417 sau pe e-mail: asociatiabiosilva@gmail.com.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Suceava se alătură campaniei de curățenie “Let’s Do It, Romania”
Impresii, ganduri ...

Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe