range-maxillary

Premiera spectacolului „Noapte arabă”, online, din 5 noiembrie

Activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” este interzisă, începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile.

Această decizie afectează doar accesul spectatorilor în sala de spectacol, nu și accesul online la spectacolele programate pentru această lună.

“Până atunci când vom redeschide porțile, ne vedem online!”, este mesajul transmis de reprezentanții teatrului sucevean, nevoit să se adapteze la noua situație mondială.

Primul spectacol care va fi difuzat online este premiera spectacolului „Noapte arabă”, de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Zalán Zakariás, programată pentru vineri, 5 noiembrie.

Premiera spectacolului „Noapte arabă”, online, din 5 noiembrie

Decizia vine în contextul recentelor reglementări referitoare la limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență adoptând Hotărârea nr. 60 / 1 noiembrie 2020 prin care, în localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică restricţii corespunzătoare ratei de infectare. Una dintre aceste restricții se referă la desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole.

“Vom reveni cu informații despre reprogramarea spectacolelor după expirarea perioadei de 14 zile, iar pentru persoanele care au achiziționat bilete pentru vizionare în sala de spectacol oferim următoarele variante de recuperare a banilor:

- posibilitatea de a opta pentru acces virtual, cu vizionare online. Mai multe detalii vor primi pe contul deschis pe platforma www.blt.ro,

- alocarea biletelor pentru reprezentațiile viitoare,
- restituirea sumelor aferente biletelor cumpărate.

Pe această cale mulțumim spectatorilor noștri pentru înțelegere și-i așteptăm, cu drag, online!”, au mai transmis reprezentanții Teatrului „Matei Vișniec”.

Imagini
Premiera spectacolului „Noapte arabă”, online, din 5 noiembrie
Premiera spectacolului „Noapte arabă”, online, din 5 noiembrie
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere