range-maxillary

Premii consistente la viitoarele ediții ale Crosului Sucevei

Succesul de care s-a bucurat cea de-a II-a ediție a Crosului Sucevei, eveniment organizat de Primăria Suceava, în parteneriat cu Asociația Județeană de Atletism, l-a determinat pe primarul Ion Lungu nu doar să dorească să participe la următoarea ediție, ci să contribuie la dezvoltarea acestei competiții, precum și a altora, astfel încât să încurajeze sportul de masă.

„Mă bucur că sucevenilor le place această competiție, vor să alerge, am constatat acest lucru și cred că este bine ca de la an la an să dezvoltăm aceste activități sportive, ba chiar să le organizăm și în alte perioade ale anului. La edițiile viitoare vrem să acordăm și premii consistente, pentru a stârni interesul pentru competiție și a le răsplăti efortul. Primăria Suceava a sprijinit întotdeauna sportul, cu sume importante și o va face în continuare”, a spus Ion Lungu, prezent la eveniment alături de deputatul Ioan Bălan și de viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei.

La ediția din acest an, premiile acordate participanților au fost mai mult simbolice, din cauza suprapunerii evenimentului cu campania electorală, ceea ce putea lăsa loc de interpretări.

Edilul sucevean, care a oficiat festivitatea de premiere a câștigătorilor competiției, pentru fiecare din cele cinci categorii de vârste, care au alergat, după caz – 2 sau 2,5 km, s-a arătat decis să se înscrie în cursă la ediția de anul viitor.

„Vreau să organizăm cât mai multe competiții care să implice cât mai mulți suceveni, să învățăm să facem mișcare, pentru sănătatea noastră. Văd foarte mulți tineri care au venit din plăcerea de a alerga. Vom căuta zone în care să închidem traficul la final de săptămână, să organizăm competiții sportive, cu care sucevenii vor deveni tot mai obișnuiți și vor veni în număr tot mai mare. Nu mi-e frică să mă înscriu și eu în competiție”, a mai spus Lungu, care vrea ca parteneriatul cu Asociația Județeană de Atletism, pentru organizarea unor astfel de concursuri, să devină unul permanent.

De altfel, președintele Asociației Județeane de Atletism, lectorul universitar Sorin Rață, a subliniat faptul că cel mai important lucru este participarea la competiție, nu premiul obținut, motto-ul ediției din acest an fiind chiar „aleargă pentru sănătatea ta”.

Imagini
Festivitatea de premiere a castigatorilor Crosului Sucevei, pe categorii
Festivitatea de premiere a castigatorilor Crosului Sucevei, pe categorii 2
Festivitatea de premiere a castigatorilor Crosului Sucevei, pe categorii 3
Festivitatea de premiere a castigatorilor Crosului Sucevei, pe categorii 4
Primarul Ion Lungu, prezent la Crosul Sucevei alaturi de deputatul Ioan Balan si viceprimarul Lucian Harșovschi 2
Primarul Ion Lungu, prezent la Crosul Sucevei alaturi de deputatul Ioan Balan si viceprimarul Lucian Harșovschi
Crosul Sucevei, editia a II-a
Crosul Sucevei, editia a II-a 2
Crosul Sucevei, editia a II-a 3
Crosul Sucevei, editia a II-a 4
Crosul Sucevei, editia a II-a 5
Crosul Sucevei, editia a II-a 6
Crosul Sucevei, editia a II-a 7
Premii consistente la viitoarele ediții ale Crosului Sucevei
Premii consistente la viitoarele ediții ale Crosului Sucevei
Premii consistente la viitoarele ediții ale Crosului Sucevei
Premii consistente la viitoarele ediții ale Crosului Sucevei
Premii consistente la viitoarele ediții ale Crosului Sucevei
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama