range-maxillary

Programul de Pasti la Iulius Mall Suceava - magazine si cafenele deschise de luni

Pentru ca toţi clienţii să se bucure de sesiuni prelungite de cumpărături în pregătirile lor pentru Paşte, Iulius Mall Suceava va funcţiona după un program special de sărbători. Orarul va permite şi celor dornici de distracţie să se recreeze în această destinaţie de petrecere a timpului liber.
Sâmbătă, 15 aprilie 2017, cei care doresc să se înnoiască cu articole în tendinţe sau cei care mai au de finalizat lista de cumpărături pentru masa dedicată sărbătorilor pascale pot vizita magazinele din Iulius Mall în intervalul orar 10.00 – 18.00.
Duminică mallul este închis, însă sucevenii care vor să petreacă a doua zi de Paşte în cafenele sau îmbogăţindu-şi garderoba din noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall o pot face după programul obişnuit, în intervalul 10.00 – 22.00.

Auchan Suceava, închis doar duminică
Şi hipermarketul Auchan va funcţiona după un orar aparte, care le va permite clienţilor să îşi definitiveze pregătirile pentru sărbători. Pe 15 aprilie, hipermarketul este deschis până la ora 18.00. În prima zi de Paşte, angajaţii Auchan au liber, însă de pe 17 aprilie programul revine la normal, clienţii putând să îşi refacă proviziile în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Brico Depot, închis în primele două zile de Paşte
Cei care nu au finalizat amenajările de sărbători pentru casă şi grădină îşi mai pot cumpăra materialele necesare de la Brico Depot. Magazinul de bricolaj va fi deschis şi sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 15.00, iar în prima şi a doua zi de Paşte va fi închis.

Programul de Pasti la Iulius Mall Suceava - magazine si cafenele deschise de luni


Cinema City, deschis în toate zilele
Sucevenii care vor să sărbătorească minivacanţa în oraş îşi pot invita familia şi prietenii la film.
Multiplexul Cinema City va fi deschis sâmbătă, 15 aprilie, între orele 10.00 – 18.00, dar şi în prima zi de Paşte, în intervalul 14.00 – 23.00. Filmele vor rula şi pe 17 aprilie, de la ora 10.00 la ora 23.00.

Bile ciocnite, la Strikers
Cei care vor să se distreze la Club Strikers o pot face sâmbătă, în intervalul orar 11.00 – 18.00. Duminică clubul de bowling este închis, iar în a doua zi de Paşte va funcţiona între orele 11.00 şi 02.00.

Imagini
Programul de Pasti la Iulius Mall Suceava - magazine si cafenele deschise de luni
Programul de Pasti la Iulius Mall Suceava - magazine si cafenele deschise de luni
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe