range-maxillary

Ridicare gratuită a brazilor, la punctele de colectare selectivă din Suceava

Brazii şi molizii care au împodobit locuinţele sucevenilor în perioada sărbătorilor de iarnă încep să fie scoşi din case şi apartamente, pentru a nu se scutura de ace, după ce au stat la cald atâta vreme.

Chiar dacă aceştia nu fac parte din categoriile de deşeuri menajere care se ridică în mod normal de la punctele de colectare amenajate în oraş, conducerea Primăriei Suceava a anunţat că în această perioadă echipele de salubrizare vor prelua gratuit şi aceste deşeuri.

„Pentru sucevenii interesaţi, în această perioadă are loc ridicarea gratuită a brazilor de lângă punctele de colectare selectivă”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi.

Practic, oamenii sunt încurajaţi să îi depoziteze lângă punctele de colectare, fie ele îngropate, semiîngropate sau clasice, nu să încerce să îi bage în interiorul acestora, fiind interzisă şi aruncarea lor aiurea, pe domeniul public, sau incendierea lor, cum s-au mai înregistrat cazuri, în trecut.

Brazii de Crăciun colectaţi din oraş vor fi tocaţi şi transformaţi în biomasă şi compost, astfel încât vor avea o utilitate chiar şi după ce nu îşi mai aveau rost în locuinţe.

Ridicare gratuită a brazilor, la punctele de colectare selectivă din Suceava

Imagini
Ridicare gratuită a brazilor, la punctele de colectare selectivă din Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe