range-maxillary

S-a deschis și Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall

Zăpada, temperaturile scăzute și debutul lunii decembrie sunt motive de bucurie pentru pasionații de mișcare pe gheață. Și asta pentru că, din prima zi a lunii cadourilor, s-a deschis patinoarului de la Iulius Mall Suceava, spre încântarea copiilor și adulților pregătiți pentru distracția de sezon.

Ți-ai lustruit patinele? Te invităm la Ice Dream, patinoarul amenajat la baza turnului Iulius Mall Suceava. Mișcările pe gheață vor putea fi exersate pe o suprafață generoasă, de 1.000 mp, care poate găzdui până la 200 de persoane. Iar distracția va ține întregul sezon rece, pentru că patinoarul va fi funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

S-a deschis și Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall

Sesiunile de patinaj la Ice Dream sunt posibile zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. Pentru o oră și jumătate de mișcare pe gheață, tarifele au rămas aceleași ca în anii trecuți, de 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Iubitorii de mișcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Ice Dream, cu 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Iar pentru a se distra în voie, patinatorii își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumei de 1 leu.

S-a deschis și Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall

Și în acest an, cei care vor să se bucure de pauzele dintre sesiunile de shopping într-un mod antrenant și amuzant sau vor să le facă o surpriză prietenilor și membrilor familiei sunt invitați pe ringul alb. Ice Dream completează oferta Iulius Mall Suceava de posibilități de petrecere a timpului liber pentru clienții săi, fiind o destinație preferată de distracție pe timp de iarnă.

Imagini
S-a deschis și Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall
S-a deschis și Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Racetime

  Racetime

  Gen: Animatie, Familie, Comedie, Aventura
 • Second Act

  Second Act

  Gen: Dragoste, Comedie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Aquaman
   21.12.2018

   Aquaman

   Gen: Actiune, Fantezie, SF, Aventura, Dragoste
  • Mary Poppins Returns
   21.12.2018

   Mary Poppins Returns

   Gen: Fantezie, Familie
  • Spider-Man: Into the Spider-Verse
   28.12.2018

   Spider-Man: Into the Spider-Verse

   Gen: Actiune, Animatie, SF
  • Bumblebee
   28.12.2018

   Bumblebee

   Gen: Actiune, Aventura, SF
   Fii la curent cu ultimele evenimente si filme din Suceava !