range-maxillary

Scufița Roșie și lupul cel fricos - teatru pentru copii, la Iulius Mall Suceava

După lecții și program de școală, în week-end, prichindeii au liber la distracție în Iulius Mall Suceava. Agenda sfârșitului de săptămână include evenimente care să le aducă zâmbete, dar și să îi provoace să își pună în valoare îndemânarea.

Sâmbătă, de la ora 16.30, distracția celor mici continuă cu o călătorie în lumea poveștilor.

În zona magazinului H&M, de la parterul Iulius Mall Suceava, Teatrul Zbribulici va pune în scenă piesa „Scufița Roșie și lupul cel fricos”. Copii, părinți și bunici, cu toții vor afla prin ce peripeții a trecut Scufița Roșie, într-o readaptare a cunoscutei povești. Evenimentul este unul interactiv, micii spectatori fiind invitați să cânte și să danseze împreună cu personajele de pe scenă. Artiștii de la Teatrul Zbribulici se vor asigura că cei mici se vor distra și vor descoperi lucruri noi.

Scufița Roșie și lupul cel fricos - teatru pentru copii, la Iulius Mall Suceava

Dacă este sâmbătă, atunci copiii primesc invitație la atelierul de creație de la Iulius Mall. Părinții care vor să le ofere năzdrăvanilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod interactiv și amuzant îi pot aduce pe prichindei la activitatea ce se va desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Alături de alți ștrengari de vârsta lor, cei mici vor învăța cum să realizeze decorațiuni de toamnă, sub atenta supraveghere și îndrumare a specialiștilor Creativ & Deco. Materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. La final, participanții își vor lua creațiile acasă, pentru a-și înfrumuseța camera sau spațiul de joacă.

Imagini
Scufița Roșie și lupul cel fricos - teatru pentru copii, la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • The Craft: Legacy

  The Craft: Legacy

  Gen: Groaza, Drama, Fantezie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Top Gun: Maverick
   23.12.2020

   Top Gun: Maverick

   Gen: Actiune, Drama