range-maxillary

Se scumpesc abonamentele la internet și televiziune la RCS & RDS

Tarifele de furnizare a serviciilor de internet și televiziune la RCS & RDS, cel mai mare operator de cablu și internet din România, se vor scumpi de la 1 martie 2019.

Compania a anunțat creșterea prețurilor după ce Guvernul României a decis la sfârșitul lui 2018 introducerea unei taxe de 3% pe cifra de afaceri companiilor din domeniul telecomunicațiilor.

"Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaților noștri prin îmbogățirea ofertei de servicii de comunicații electronice fixe și mobile.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiți să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, prețurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifică. Chiar și după aceste modificări, prețurile serviciilor Digi vor continuă să fie foarte atractive", se anunață în comunicatul Digi.

Compania RCS & RDS a specificat că persoanele care nu sunt de acord cu modificările contractuale vor putea renunța la serviciile respective în 30 de zile de la primirea notificării, fără a plăti penalități sau despăgubiri.

Deocamdată, tarifele standard la serviciile DIGI sunt următoarele:

- Digi Net FiberLink 300 - 28 de lei/lună

- Digi Net FiberLink 500 - 34 de lei/lună

- Digi Net FiberLink 1000 - 39 lei/lună

Imagini
Se scumpesc abonamentele la internet și televiziune la RCS & RDS
Taguri: RCS & RDS Digi
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere