range-maxillary

Prima ediție din acest an a Targului de Antichități de la Iulius Mall Suceava

De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 ianuarie, parterul Iulius Mall Suceava va fi învăluit în parfumul nostalgic al Târgului de Antichități.

Prima ediție din acest an a evenimentului așteptat de colecționari va dezvălui publicului o selecție impresionantă de obiecte ancorate în trecut.

Zeci de expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese: bijuterii felurite, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, cărți, accesorii, decorațiuni și multe alte obiecte ale căror povești așteaptă să fie istorisite.

Prima ediție din acest an a Targului de Antichități de la Iulius Mall Suceava

Ultimele zile de vacanță pentru prichindei sunt prilej de bucurie, la Iulius Mall. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici își pot pune în valoare îndemânarea la atelierul de creație. Prima întâlnire din acest an cu minunata lume a imaginației are ca temă realizarea unor rame foto decorate cu mărgele și năsturei. Năzdrăvanii vor fi îndrumați de specialiștii Creativ & Deco, iar materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall. La final, operele de artă vor putea înfrumuseța camera ștrengarilor. Participarea este liberă, iar înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.

Imagini
Prima ediție din acest an a Targului de Antichități de la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?

  Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu?

  Gen: Comedie, Drama
 • Faci sau taci

  Faci sau taci

  Gen: Comedie
 • The Queen's Corgi

  The Queen's Corgi

  Gen: Animatie, Comedie, Familie
  Program cinematografe
  In Curand
  • Dumbo
   29.03.2019

   Dumbo

   Gen: Aventura, Familie, Fantezie
  • Hotel Mumbai
   29.03.2019

   Hotel Mumbai

   Gen: Thriller, Drama