range-maxillary

„Seară de muzică clasică”, la Muzeul de Istorie

Iubitorii muzicii clasice dar şi cei care vor să descopere frumuseţea melodiilor compuse de geniile muzicii clasice din întreaga lume, sunt aşteptaţi vineri seara, de la ora 19.00, în sala de conferinţe a Muzeului de Istorie, la un eveniment cultural organizat de Asociația cultural educativă Scherzo dell'Arte, în colaborare cu Muzeul Bucovinei și Monitorul de Suceava. Intrarea este liberă.

Evenimentul „Seară de muzică clasică” va încânta auzul celor prezenţi cu compoziţii celebre ale lui Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Frederick Chopin, George Enescu, Johann Sebastian Bach, Luigi Legnani, Franz Schubert şi Roland Dyens.

Cei care vor evolua în faţa publicului sunt elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” București: Cristian Dohanici – chitară, Nicola Constantinescu – pian şi Maja Hriţcu – pian.

Asociația Scherzo dell’arte dorește promovarea muzicii clasice, continuând seria de acțiuni culturale: spectacolul în aer liber “Serata în Parc” - august 2015, Recital de muzică clasică organizat la Casa Enescu și Căminul de seniori Mihăileni, Botoșani și Atelierul de muzică de la Școala Generală nr. 1 Suceava, din luna mai 2016.

Imagini
„Seară de muzică clasică”, la Muzeul de Istorie
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe