range-maxillary

Concert estival al Filarmonicii Botoșani, duminica, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava le-a pregătit o nouă surpriză iubitorilor de muzică și readuce în fața publicului, în acest week-end, măiestria instrumentiștilor din cadrul Filarmonicii de Stat Botoșani. După succesul primelor două concerte simfonice oferite sucevenilor și nu numai, Iulius Mall lansează o nouă invitație clienților săi de a petrece o seară de vară în compania ritmurilor clasice.

Duminică, 21 august 2016, de la ora 18.00, în zona intrării principale, Iulius Mall îi invită pe suceveni și nu numai să se bucure de atmosfera relaxantă a unei seri pe note muzicale, în aer liber. Îndrăgita destinație de shopping și petrecere a timpului liber le oferă iubitorilor de ritmuri clasice un concert estival, susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Sub bagheta dirijorului brașovean Iulian Rusu, instrumentiștii talentați vor interpreta partituri celebre, spre încântarea publicului.

În programul concertului estival sunt incluse pasaje din opere îndrăgite de melomani, precum: Poloneza din opera „Evgheni Oneghin” (P.I. Ceaikovski), Preludiu la opera „Carmen” (G. Bizet), Vals Imperial (J. Strauss), „Farandola” din Suita a II-a „Ärleziana” (G. Bizet), Uvertura la opera „Bărbierul din Sevilla” (G. Rossini), Mazurca din baletul „Copelia” (Leo Delibes), Polca „Tren de plăcere” (J. Strauss), Dans ungar nr.5 (J. Brahms), Vals din muzica de scenă la piesa „Mascarada” (A. Haciaturian), Polca „Fierarului” (Jz. Strauss), Dans ungar nr. 6 (J. Brahms), Marș persan (J. Strauss) și Valsul „Trandafirii din sud” (J. Strauss). Filarmonica de Stat Botoșani este invitată pentru a treia oară la Iulius Mall Suceava, primele concerte simfonice bucurându-se de un public numeros și entuziasmat.

Iulius Mall îi invită pe toți iubitorii de muzică la un spectacol extraordinar, pentru a se destinde pe ritmuri clasice renumite.

Imagini
Concert estival al Filarmonicii Botoșani, duminica, la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe