range-maxillary

Sens unic pe bulevardele principale ale Sucevei

Măsurile de fluidizare a traficului rutier pe Calea Unirii, în zona centrelor comerciale, vor fi urmate de alte măsuri trasate de specialiști, în mai multe zone ale orașului.

În principal, se intenționează instituirea de noi sensuri unice, în zonele aglomerate ale municipiului, ceea ce ar schimba mult modul în care se va circula.

„În perioada sărbătorilor pascale s-a circulat ceva mai bine e Calea Unirii, în zona Bazarului, s-a confirmat eficiența lucrărilor efectuate: micșorarea sensului giratoriu de la Bazar, desființarea trecerilor de pietoni și înlocuirea lor cu variante alternative, cele două noi benzi de circulație, de acces la Bazar și la Shopping City”, a spus primarul Ion Lungu, care i-a mulțumit viceprimarului Lucian Harșovschi pentru implicarea sa, fiind prezent în teren foarte mult timp și ocupându-se ca lucrările să fie efectuate în timp util.

Noi măsuri vor fi luate în restul orașului.

„Mai aglomerat mi se pare că a fost în oraș – în zona centrală, în zona Areni, în zona piețelor...Avem un studiu de circulație făcut de Incertrans București, în care sunt prevăzute foarte multe sensuri unice, vom relua acel studiu, să îl punem în aplicare,

Vom face noi sensuri unice, în măsura în care ne va permite și Poliția Rutieră, să introducem sensuri unice pe bulevarde: bulevardul principal, bulevardul George Enescu, etc. Vom vedea ce alte sensuri unice sunt posibile, să facem ca în Brașov, dar și în alte orașe, pentru că altă soluție de fluidizare a traficului nu este la ora actuală”, a adăugat edilul sucevean.

Studiul pe care l-a realizat Institutul de Cercetări în Transporturi pentru Primăria Suceava prevedea amenajarea a zece noi sensuri giratorii, 57 de sensuri unice, semaforizarea intersecţiilor în sistem undă verde, dar şi lărgirea unor străzi la patru benzi şi pasaje subterane pentru pietoni. O parte dintre aceste măsuri au fost puse în aplicare, precum sensurile unice din Burdujeni, dar altele au fost amânate, din diverse motive.

Cosmin ROMEGA

Imagini
Sens unic pe bulevardele principale ale Sucevei
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Premiere
  • No Time to Die

    No Time to Die

    Gen: Actiune, Thriller, Aventura, Mister
    Program cinematografe