„Simfonii de toamnă”, ediția 2017, joia viitoare, în centrul Sucevei

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza joi, 21 septembrie 2017, începând cu ora 19:00, cea de-a VI-a ediție a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiţilor artişti de la FILARMONICA MOLDOVA din Iaşi, artişti care vor intrepreta arii celebre de muzica clasică.

Spre finalul primei luni de toamnă, oraşul Suceava va vibra, pentru câteva ore, sub bagheta dirijorilor Bogdan Chiroşcă şi Doru Morariu, iar orchestra şi corul vor reuni 140 de artişti de elită. Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul făcându-se doar pe bază de invitaţie, începând cu ora 18.00.

„Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect şi, în 2017, după extraordinarele ecouri ale primelor cinci ediţii ale evenimentului.

„Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava „Simfonii de toamnă”, ediţia a-VI-a, va fi posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat în eveniment, alături de aceştia, proiectul fiind susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi de mass-media.”, a spus avocatul Paul Vargan, preşedinte 2017-2018 al Rotary Club Suceava Bucovina.

Primele cinci ediţii ale evenimentului au adus pe scenă artiştii de la Filarmonica din Botoşani în 2012 şi 2014, de la Opera Naţională Română din Iaşi în 2013 şi 2016 şi de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău în anul 2015.

„Simfonii de toamnă”, ediția 2017, joia viitoare, în centrul Sucevei

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, datorită sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scenă şi ne-au determinat să fim mai buni astăzi decât ieri şi mai buni mâine decât astăzi. Ne bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile. Trăim cu convingerea că, oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merită întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face. Mulţumim pentru susţinere, Suceava!”, a spus Dan Ioan Cuşnir, managerul proiectului „Simfonii de toamnă”.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

Imagini
„Simfonii de toamnă”, ediția 2017, joia viitoare, în centrul Sucevei
„Simfonii de toamnă”, ediția 2017, joia viitoare, în centrul Sucevei
„Simfonii de toamnă”, ediția 2017, joia viitoare, în centrul Sucevei
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Tulip Fever

  Tulip Fever

  Gen: Crima, Drama
 • Perfect sanatos

  Perfect sanatos

  Gen: Drama
 • American Assassin

  American Assassin

  Gen: Thriller, Actiune
  Program cinematografe
  In Curand
  • Kingsman: The Golden Circle
   22.09.2017

   Kingsman: The Golden Circle

   Gen: Actiune, Aventura, Comedie
  • The LEGO Ninjago Movie
   22.09.2017

   The LEGO Ninjago Movie

   Gen: Actiune, Animatie, Comedie
  • Victoria & Abdul
   22.09.2017

   Victoria & Abdul

   Gen: Drama
  • Flatliners
   29.09.2017

   Flatliners

   Gen: SF, Drama, Groaza
  • Logan Lucky
   29.09.2017

   Logan Lucky

   Gen: Comedie