range-maxillary

Spectacolul „Acasă-i România”, oferit gratuit sucevenilor de Ziua Bucovinei

Joi, pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, sucevenii vor avea parte de un spectacol extraordinar, susținut de Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău (Republica Moldova).

„Evenimentul are loc de la ora 17:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, iar intrarea este liberă, spectacolul fiind susținut financiar de către Primăria Suceava” a anunțat primarul Ion Lungu.

Spectacolul este dedicat tuturor bucovinenilor, care timp de două ore se vor bucura de momente muzicale deosebite și multe surprize pentru iubitorii de muzică populară.

Participanții vor avea oportunitatea de a descoperi în primă audiție câteva melodii de pe noul album al Laurei Olteanu, imprimat alături de Orchestra Fraților Advahov.

Spectacolul „Acasă-i România”, oferit gratuit sucevenilor de Ziua Bucovinei

Sucevenii vor avea posibilitatea să asculte iar piesa „Acasă-i România”, care a răscolit sau a alinat sufletele a milioane de români, prin care Laura Olteanu sugerează că acasă-i locul în care se îmbină armonios credinţa, muzica, cântecele interpretate în graiul românesc, dansul, portul popular cu dorinţa de a fi autentici, competitivi, de a fi mai buni unii cu alţii, mai generoşi, mai toleranţi.

Imagini
Spectacolul „Acasă-i România”, oferit gratuit sucevenilor de Ziua Bucovinei
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere
 • What's Love Got to Do with It?

  What's Love Got to Do with It?

  Gen: Dragoste, Comedie
 • Plane

  Plane

  Gen: Actiune, Thriller
 • Babylon

  Babylon

  Gen: Drama, Comedie
 • Taximetriști

  Taximetriști

  Gen: Comedie
  Program cinematografe