range-maxillary

Suceava, la o oră distanță de Viena

Vineri, 3 iulie, a fost inaugurată o nouă cursă aeriană de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Începând de astăzi, 3 iulie 2020, avem o nouă cursă aeriană de pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava, legătura cu Viena.

Continuăm, astfel, să conectăm Suceava și Bucovina cu Europa.

Mai mult decât atât, Viena este un punct cu conexiuni nu doar spre toată Europa, ci spre întreaga lume.

Sunt convins că deschiderea acestui zbor va însemna un pas important în dezvoltarea turismului, a turismului de afaceri și atragerea de investiții în zonă. De altfel, vom merge pe concretizarea unor parteneriate, insistând pe turism și mediul de afaceri. Primul pas va fi organizarea vizitei unui grup de operatori în turism din Austria. Suceava este un județ din ce în ce mai sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori iar Bucovina, o destinație care, sunt sigur, va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi, este acum la o oră distanță de Viena”, a spus președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prezent alături de conducerea aeroportului.

Suceava, la o oră distanță de Viena

Acesta a precizat că CJ Suceava își propune o colaborare cu Landul austriac Steiermark (Stiria), în domeniile administrație publică, industrie, transport aerian, învățământ, sănătate, turism, silvicultură, cultură şi altele, prin organizarea și desfășurarea de activități comune de promovare - târguri și expoziții, concerte, competiții sportive, tabere etc.

Imagini
Suceava, la o oră distanță de Viena
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Bloodshot

  Bloodshot

  Gen: Actiune, Drama, Fantezie, SF
 • Lassie Come Home

  Lassie Come Home

  Gen: Drama, Aventura, Familie
  Program cinematografe