range-maxillary

Baclava aromată și kebab delicios, la Târgul produselor turcești, de la Iulius Mall Suceava

Parcarea Iulius Mall Suceava va găzdui, în acest sfârșit de săptămână, Târgul produselor turcești, unde vei avea parte de o experiență culinară originală și autentică, care aduce mai aproape de tine aromele din Istanbul.

De vineri până duminică inclusiv, sucevenii sunt așteptați în parcarea Iulius Mall să se delecteze cu delicii turcești. Iubitorii de bucate orientale au ocazia să se răsfețe cu mâncăruri apetisante din țara cu una dintre cele mai bogate tradiții gastronomice, la Târgul Produselor Turcești. Direct de pe mesele sultanilor, produsele vă vor încânta papilele gustative, cu arome desăvârșite. Baclava savuroasă, kebab delicios, gözleme, su börek, tantuni, înghețată și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele, care îi vor cuceri pe pofticioși.

Târgul produselor turcești la Iulius Mall Suceava
Târgul produselor turcești la Iulius Mall Suceava

Și pentru a-ți proteja sănătatea, în timp ce te bucuri de experiențele tale favorite, Iulius Mall Suceava a implementat peste 40 de acțiuni de protecție, ce includ de la un sistem video online de verificare a gradului de ocupare și a unui program de traking în mall, până la acțiuni permanente de dezinfecție și măsuri de distanțare fizică. În plus, purtarea măștilor este obligatorie.

Imagini
Târgul produselor turcești la Iulius Mall Suceava
Impresii, ganduri ...

Premiere
  • The Craft: Legacy

    The Craft: Legacy

    Gen: Groaza, Drama, Fantezie
    Program cinematografe