Târg handmade, ateliere de creație și peste 3.500 de premii, la Iulius Mall

În acest week-end, Iulius Mall Suceava continuă să își întâmpine clienții cu evenimente dedicate întregii familii și un decor de poveste. Târg de cadouri handmade, ateliere de creație pentru prichindei și pentru cei mari și peste 3.500 de premii la cumpărături sunt propunerile îndrăgitei destinații de shopping și recreere.

De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 decembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o ediție specială a Târgului Handmade. Clienții vor putea alege daruri unicat pentru persoanele dragi lor, dar și decorațiuni cu personalitate pentru a-și pregăti locuința de sărbători. Artizanii au pregătit cu multă migală bijuterii felurite pentru toate gusturile, piese vestimentare, pălării, papioane și accesorii, coronițe, globuri și alte decorațiuni de Crăciun, lumânări parfumate, dar și cosmetice naturale și multe alte articole lucrate manual.

Târg handmade, ateliere de creație și peste 3.500 de premii, la Iulius Mall

Sâmbătă, Iulius Mall Suceava lansează o nouă invitație pentru prichindei la atelierele de creație. Sesiunile pline de meșteșug și imaginație se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco. Pentru că se apropie Crăciunul și năzdrăvanii iubesc să împodobească pomul, la atelierele de creație vor realiza brăduți în miniatură decorați cu nasturi și steluțe sclipitoare. Iulius Mall pune la dispoziția participanților materialele necesare, iar la final, decorațiunile realizate le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, iar înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Și cei mari vor putea participa sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall, la workshop-urile creative susținute de artiștii plastici Miron Oana și Roxana Bliorțu. Tema atelierului va fi realizarea decorațiunilor pentru Crăciun.

În plus, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Suceava sunt răsplătite cu premii. Până pe 23 decembrie se desfășoară campania „De Crăciun, cu dragoste”, la care participă clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și se prezintă la Centrul Info. În fiecare zi, primii 160 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: sesiuni de înfrumusețare, vouchere pentru bijuterii prețioase, seturi de cosmetice, jocuri de societate, sticle de vin, bomboane de ciocolată sau băuturi răcoritoare. În fiecare sâmbătă și duminică, va fi oferit un brad gata împodobit, prin tragere la sorți, iar pe 23 decembrie, un client va pleca acasă cu un întreg decor desprins din cărțile cu povești: un pom cu decorațiuni strălucitoare, un șemineu electric și balansoar în formă de căluț.

Imagini
Târg handmade, ateliere de creație și peste 3.500 de premii, la Iulius Mall
Impresii, ganduri ...

Premiere
 • Ferdinand

  Ferdinand

  Gen: Animatie, Comedie, Familie
 • Star Wars: The Last Jedi

  Star Wars: The Last Jedi

  Gen: Actiune, Aventura, Fantezie, SF
  Program cinematografe
  In Curand
  • Father Figures
   22.12.2017

   Father Figures

   Gen: Comedie
  • Ferdinand
   22.12.2017

   Ferdinand

   Gen: Animatie, Comedie, Familie
  • Jumanji: Welcome to the Jungle
   29.12.2017

   Jumanji: Welcome to the Jungle

   Gen: Actiune, Aventura, Familie
  • Wonder
   29.12.2017

   Wonder

   Gen: Drama
  • Mullewapp - Eine schöne Schweinerei
   29.12.2017

   Mullewapp - Eine schöne Schweinerei

   Gen: Animatie, Familie
   Fii la curent cu ultimele evenimente si filme din Suceava !