range-maxillary

Târg handmade, ateliere de creație și peste 3.500 de premii, la Iulius Mall

În acest week-end, Iulius Mall Suceava continuă să își întâmpine clienții cu evenimente dedicate întregii familii și un decor de poveste. Târg de cadouri handmade, ateliere de creație pentru prichindei și pentru cei mari și peste 3.500 de premii la cumpărături sunt propunerile îndrăgitei destinații de shopping și recreere.

De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 decembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o ediție specială a Târgului Handmade. Clienții vor putea alege daruri unicat pentru persoanele dragi lor, dar și decorațiuni cu personalitate pentru a-și pregăti locuința de sărbători. Artizanii au pregătit cu multă migală bijuterii felurite pentru toate gusturile, piese vestimentare, pălării, papioane și accesorii, coronițe, globuri și alte decorațiuni de Crăciun, lumânări parfumate, dar și cosmetice naturale și multe alte articole lucrate manual.

Târg handmade, ateliere de creație și peste 3.500 de premii, la Iulius Mall

Sâmbătă, Iulius Mall Suceava lansează o nouă invitație pentru prichindei la atelierele de creație. Sesiunile pline de meșteșug și imaginație se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco. Pentru că se apropie Crăciunul și năzdrăvanii iubesc să împodobească pomul, la atelierele de creație vor realiza brăduți în miniatură decorați cu nasturi și steluțe sclipitoare. Iulius Mall pune la dispoziția participanților materialele necesare, iar la final, decorațiunile realizate le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, iar înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

Și cei mari vor putea participa sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall, la workshop-urile creative susținute de artiștii plastici Miron Oana și Roxana Bliorțu. Tema atelierului va fi realizarea decorațiunilor pentru Crăciun.

În plus, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Suceava sunt răsplătite cu premii. Până pe 23 decembrie se desfășoară campania „De Crăciun, cu dragoste”, la care participă clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și se prezintă la Centrul Info. În fiecare zi, primii 160 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: sesiuni de înfrumusețare, vouchere pentru bijuterii prețioase, seturi de cosmetice, jocuri de societate, sticle de vin, bomboane de ciocolată sau băuturi răcoritoare. În fiecare sâmbătă și duminică, va fi oferit un brad gata împodobit, prin tragere la sorți, iar pe 23 decembrie, un client va pleca acasă cu un întreg decor desprins din cărțile cu povești: un pom cu decorațiuni strălucitoare, un șemineu electric și balansoar în formă de căluț.

Imagini
Târg handmade, ateliere de creație și peste 3.500 de premii, la Iulius Mall
Impresii, ganduri ...


Viva FM
Palatul Alexander
Shopping City Suceava
Premiere
 • Peter Rabbit

  Peter Rabbit

  Gen: Animatie
 • Pacific Rim: Uprising

  Pacific Rim: Uprising

  Gen: Actiune, SF
 • Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

  Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

  Gen: Comedie, Crima, Drama
  Program cinematografe
  In Curand
  • Ready Player One
   30.03.2018

   Ready Player One

   Gen: Aventura, SF, Actiune
  • Peter Rabbit
   30.03.2018

   Peter Rabbit

   Gen: Animatie
  • Mary Magdalene
   30.03.2018

   Mary Magdalene

   Gen: Drama
  • Rampage
   20.04.2018

   Rampage

   Gen: Actiune, Aventura
  • Avengers: Infinity War
   27.04.2018

   Avengers: Infinity War

   Gen: Actiune, Aventura, SF
   Fii la curent cu ultimele evenimente si filme din Suceava !