range-maxillary

„Tinere speranțe”, la Muzeul Satului și în Cetatea Suceava

În zilele de sâmbătă și duminică, Suceava va găzdui Festivalul național de interpretare și creație „Tinere speranțe”, ediția a XXIV-a.

Evenimentul, organizat de Asociația Culturală Arlechin Botoșani în parteneriat cu Muzeul Bucovinei, în perioada 26 mai - 11 iunie, la Iași și Suceava, cuprinde numeroase momente artistice.

Sâmbătă, 10 iunie 2017, între orele 10.00 – 17.00 , la Muzeul Satului Bucovinean, are loc spectacolul-concurs cu participare națională și internațională „Dansează și cântă românește”, care cuprinde numeroase evoluții de dans și muzică populară.

Duminică, 11 iunie 2017, orele 10.00 – 20.00, Cetatea de Scaun Suceava va fi locul de desfășurare a evenimentului „Tinere Speranțe”, care cuprinde un spectacol concurs, un spectacol coregrafic de tip Flashmob și un spectacol de gală al laureaților.

Invitați speciali în recital sunt Maia Mălăncuși – câștigătoarea trofeului Vocea României Junior din 2017, Isabela Pamparău, câștigătoarea trofeului Next Star din 2014 și Ioana Ignat, finalistă Vocea României din 2016.

Participanții la activitățile realizate în cadrul festivalului sunt copii, elevi, tineri și cadre didactice din România și Republica Moldova.

Imagini
„Tinere speranțe”, la Muzeul Satului și în Cetatea Suceava
Impresii, ganduri ...


Complex Imobiliar Mandachi Tower
Premiere